Przyjęcia okolicznościowe
Komunie
Pełna oferta – 140 zł / os.
ZUPA ( jedna propozycja do wyboru):
Rosół z makaronem
bądź
Krem z białych warzyw
DANIE GŁÓWNE NA PÓŁMISKACH (trzy propozycje do wyboru):
Rolada wołowa
Rolada drobiowa
Udko z kurczaka
Schab panierowany
Filet z kurczaka grillowany
DODATKI CIEPŁE (dwie propozycje do wyboru):
Ziemniaki pieczone
Kluski śląskie
Ziemniaki gotowane
Ryż
DODATKI WARZYWNE (trzy propozycje do wyboru):
Kapusta czerwona zasmażana
Młoda kapusta zasmażana
Zasmażana kapusta
Buraczki z chrzanem
Marchew z pomarańczą
Seler z rodzynkami
Mix sałat
DESER (jedna propozycja do wyboru):
Sernik z gruszką i białą czekoladą
bądź
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi
ZIMNA PŁYTA
Deska mięs i wędlin pieczonych
Deska serów żółtych i pleśniowych
2 rodzaje sałatek jarzynowa i sałatka sezonowa na mieszance sałat
Tarta francuska z czerwoną cebulą i kozim serem
Quiche z brokułami serem pleśniowym
Kaszanka w panko na sałacie z jabłkowym musem
NAPOJE
kawa
herbata
woda mineralna niegazowana
soki owocowe 100%
napoje gazowane – 0,4 L/ os.
Menu dla dzieci
Grillowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki – 15 zł
Makaron w sosie pomidorowym z kurczakiem i parmezanem – 13 zł
Patera owoców – 30 zł / szt.
na 6 osób
Ciepła kolacja
Krem z buraka z pasztecikiem z soczewicy – 17 zł / os.
Chicken Pie (gulasz drobiowy przykryty zapiekanym ciastem francuskim) – 20 zł / os.
Beef Pie/Fish Pie – 30 zł/ os.
Finger Food
Tatar wołowy/musztarda/ogórek – 9 zł
Kaszanka/mix sałat/jabłko – 5 zł
Szynka parmeńska/ tost wieloziarnisty/majonez ziołowy/bazylia – 7,50 zł
Śledź na pumperniklu ze słonecznikiem i musem gruszkowym – 3 zł
Mini pasztet z musem ze śliwki – 4 zł
Tarta z pomidorem i pesto bazyliowym – 3,50 zł
Wytrawny sernik ze szpinakiem – 5 zł
Słodki Bufet
Panna cotta waniliowa – 2,50 zł
Mus czekoladowy z popcornem – 3 zł
Mini sernik kokosowy – 3 zł
Mini brownie z białą czekoladą – 2,50 zł
Mus malinowy z białą czekoladą – 3 zł
Eton Mess z wiśnią – 3 zł
Chrzciny
Pełna oferta – 95 zł / os.
ZUPA (jedna propozycja do wyboru):
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów z oliwą ziołową i grzanką
Krem z białych warzyw
Krem z ziemniaka pieczonego z kardamonem i kminem rzymskim
DANIE GŁÓWNE NA PÓŁMISKACH (trzy propozycje do wyboru):
Rolada wołowa
Rolada drobiowa
Udko z kurczaka
Schab panierowany
Filet z kurczaka grillowany
DODATKI CIEPŁE (dwie propozycje do wyboru):
Ziemniaki pieczone
Kluski śląskie
Ziemniaki gotowane
Ryż
DODATKI WARZYWNE (trzy propozycje do wyboru):
Kapusta czerwona zasmażana
Młoda kapusta zasmażana
Zasmażana kapusta
Buraczki z chrzanem
Marchew z pomarańczą
Seler z rodzynkami
Mix sałat
DESER (jedna propozycja do wyboru):
Sernik z gruszką i białą czekoladą
Tarta z kremem angielskim i owocami
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi
Panna cotta z musem malinowym
NAPOJE
kawa
herbata
woda mineralna niegazowana
Menu dla dzieci
Grillowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki – 15 zł
Makaron w sosie pomidorowym z kurczakiem i parmezanem – 13 zł
Napoje gazowane i niegazowane nielimitowane – 20 zł / os.
Patera owoców – 30 zł / szt.
na 6 osób
Ciepła kolacja
Krem z buraka z pasztecikiem z soczewicy – 17 zł / os.
Chicken Pie (gulasz drobiowy przykryty zapiekanym ciastem francuskim) – 20 zł / os.
Beef Pie/Fish Pie – 30 zł/ os.
Zimna płyta – 35 zł / os.
Deska mięs i wędlin pieczonych
Deska serów żółtych i pleśniowych
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i dymką
Sałatka z młodych liści i warzyw piklowanych z sosem miodowym
Sałatka makaronowa z kurczakiem i brokułem
Tarta francuska z czerwoną cebulą i kozim serem
Quiche z brokułami serem pleśniowym
Kaszanka w panko na sałacie z jabłkowym musem
Finger Food
Tatar wołowy/musztarda/ogórek – 9 zł
Kaszanka/mix sałat/jabłko – 5 zł
Szynka parmeńska/ tost wieloziarnisty/majonez ziołowy/bazylia – 7,50 zł
Śledź na pumperniklu ze słonecznikiem i musem gruszkowym – 3 zł
Mini pasztet z musem ze śliwki – 4 zł
Tarta z pomidorem i pesto bazyliowym – 3,50 zł
Wytrawny sernik ze szpinakiem – 5 zł
Słodki Bufet
Panna cotta waniliowa – 2,50 zł
Mus czekoladowy z popcornem – 3 zł
Mini sernik kokosowy – 3 zł
Mini brownie z białą czekoladą – 2,50 zł
Mus malinowy z białą czekoladą – 3 zł
Eton Mess z wiśnią – 3 zł
Imprezy rodzinne
Pakiet I – 49 zł
Krem z ziemniaka pieczonego z kardamonem i kminem rzymskim
Pieczeń z karczku/purée z buraka/pieczony ziemniak z rozmarynem
Ciasto jogurtowe z owocami i żelem owocowym
Pakiet II – 65 zł
Krem pomidorowy z oliwą ziołową i grzanką
Pstrąg filet/sałata rzymska mini/soczewica czarna/marchew karmelizowana
lub
Udko z kaczki/kluski śląskie/purée z czerwonej kapusty/śmietana
Tarta z kremem angielskim i i owocami
Pakiet III – 80 zł
Zupa cebulowa/ser wędzony/tymianek/cytryna
Filet z sandacza/kolorowa soczewica/sos maślany/kalafior/marchew
lub
Polędwiczka wieprzowa/kapusta włoska z koperkiem/ziemniak konfitowany/sos pietruszkowy
Parfait z maślanki z musem z owoców leśnych
lub
Brownie z białą czekoladą i wiśnią
Pakiet IV – 120 zł
Cappuccino z białych warzyw i z popcornem z kaszy gryczanej
Stek z polędwicy wołowej/ziemniaki pieczone/demi-glace/warzywa sezonowe
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi
Menu dla dzieci
Grillowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki – 15 zł
Makaron w sosie pomidorowym z kurczakiem i parmezanem – 13 zł
Napoje nielimitowane – 25 zł / os.
kawa
herbata
soki owocowe
woda gazowana/niegazowana
napoje gazowane
Patera owoców – 30 zł / szt.
na 6 osób
Ciepła kolacja
Krem z buraka z pasztecikiem z soczewicy – 17 zł / os.
Chicken Pie (gulasz drobiowy przykryty zapiekanym ciastem francuskim) – 20 zł / os.
Beef Pie/Fish Pie – 30 zł/ os.
Zimna płyta – 35 zł / os.
Deska mięs i wędlin pieczonych
Deska serów żółtych i pleśniowych
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i dymką
Sałatka z młodych liści i warzyw piklowanych z sosem miodowym
Sałatka makaronowa z kurczakiem i brokułem
Tarta francuska z czerwoną cebulą i kozim serem
Quiche z brokułami serem pleśniowym
Kaszanka w panko na sałacie z jabłkowym musem
Finger Food
Tatar wołowy/musztarda/ogórek – 9 zł
Kaszanka/mix sałat/jabłko – 5 zł
Szynka parmeńska/ tost wieloziarnisty/majonez ziołowy/bazylia – 7,50 zł
Śledź na pumperniklu ze słonecznikiem i musem gruszkowym – 3 zł
Mini pasztet z musem ze śliwki – 4 zł
Tarta z pomidorem i pesto bazyliowym – 3,50 zł
Wytrawny sernik ze szpinakiem – 5 zł
Słodki Bufet
Panna cotta waniliowa – 2,50 zł
Mus czekoladowy z popcornem – 3 zł
Mini sernik kokosowy – 3 zł
Mini brownie z białą czekoladą – 2,50 zł
Mus malinowy z białą czekoladą – 3 zł
Eton Mess z wiśnią – 3 zł
Wesela
Już wkrótce!
Na razie wesel brak 🙂